Спортно – психологичен тренинг “Релакс”

В днешното забързано време нуждата да отпуснем нервната система и да поддържаме добър тонус на тялото става жизнено важно. Живеем в действителност, която акумулира високо ниво на стрес и напрежение. Това се отразява на психиката, на телата ни и на цялостното ни здравословно състояние.
Необходимостта от умения за разтоварване нараства.
Ето защо решихме да обединим усилия – психотерапевти, треньор, кинезиолог и диетолог да съчетаем знанията и уменията си, за да представим комплексна програма за поддържане на добър телесен и емоционален тонус, както и да се погрижим за психическото равновесие.
Посещавайки нашата страница, ще можете:
– да следите тренингите и семинарите, които подготвяме.
– да участвате, в това, което усетите полезно за себе си.
– да получавате информация свързана с хранене, психология и двигателна активност
– да задавате въпроси, на които ще ви отговорят специалисти.
Нашата мисия е ” Тренировка за тялото и духа”
Добре дошли сред нас!
Какво представлява Спортно- психологичния тренинг и какво предлагат специалистите, които ще взимат участие в него:
** Избрали сме къща / юлският сезон ще е в еленския балкан/ , ще ви посрещнем в нея. Група от 10-15 човека. / видео на къщата./
** По време на целия тренинг ще сте в непосредствен личен контакт с треньор и психотерапевт.
** За храната ще се погрижат нашите домакини. Тя ще бъде домашно приготвяна на място по предварително изработено разтоварващо меню от диетолог, съобразено с българската кухня. Всеки ще получи пълното меню при капарирано участие и ще можем да се съобразим с индивидуалните особености.
** Всекидневна физическа активност подходяща за всеки тип и особености ще се води от треньор, който ще обърне персонално внимание на всеки участник. Ще се представят тренировки подходящи за лек релакс и разтоварване, както и тренировки подходящи при тревожни състояния, емоционално натоварване или твърде заседнал начин на живот. Сутрешни едночасови тренировки и следобедни тематични поход – разходки.
** За работа с психологичното и емоционалното състояние ще работи групово психотерапевт. Ще имате възможност да усвоите различни релаксиращи техники за отпускане на тялото и психиката. Влизане в алфа ниво за бърза почивка на мозъка. Автогенен тренинг за отпускане и бърза релаксация на тялото.  Подготвени са тематични беседи с групата. Ще можете да дискутирате ситуации и проблеми, които ви натоварват и да получите насоки за справяне и адаптиране. Как да се справите с емоции, които ви напрягат. Техники за освобождаване от влиянието на негативната среда.
** В този сезон специално за групата ще присъства и психолог практикуващ приложна кинезиология. Всеки ще бъде запознат с методиката за диагностика през приложната кинезеология и има възможността да получи индивидуален преглед на опорно – двигателния апарат. Това е диагностика през която може да се види движението на тялото и как това влияе на общото телесно и здравословно състояние.
Един пълноценен тренинг, в който ще почивате, ще се забавлявате, ще се запознаете с нови хора. Възможност да срещнете единомислещи, да получите безценни преживявания, както и идеи за нов ритъм на вашето ежедневие.
Подарете си радост и спокойствие.
Очакваме ви с нетърпение! 
Начало – 22 юни до 25 юни
Цена за индивидуално участие 400 лв.
Цена за партньорска или семейна двойка 720 лв.
Повече подробности тук /кликнете на връзката/
Може да се свържете за информация на тел. 0878 510 963
Както и на мейл: dilynakoleva@gmail.com
Не се колебайте да попитате 🙂

Гризане на нокти – психосоматика

Гризането на ноктите, често го третират като двигателно смущение и …

КАК СЕ СЛУША ЖЕНА?

КАК СЕ СЛУША ЖЕНА??? Ако жената е натоварена от дневните задължения, …